Home \ Produs cu Cafea Verde \ Prospect Green Coffee 2000 mg – Eticheta si Ingrediente

Prospect Green Coffee 2000 mg – Eticheta si Ingrediente

  • Prospect Green coffee 2000 mg

Produsul este sub forma unui flacon, care contine 60 de capsule.

Este un supliment dietetic recomandat persoanelor care incearca sa slabeasca intr-o modalitate naturala si sanatoasa. Poate fi folosit de orice persoana cu varsta de peste 18 ani, femei si barbati, care au greutate peste cea normala.

  • Ce contine Green Coffee 2000 mg

Acest supliment dietetic contine doar extract pur din boabe verzi de cafea. Acestea sunt diferite de boabele obisnuite de cafea pentru ca ele sunt culese cand sunt fragede si nu necesita sa treaca prin procesul de prajire. Dupa selectia atenta a boabelor de cafea, acestea sunt concentrate si transformate in extract natural si potent. Extractul contine un compus numit acid clorogenic care este responsabil pentru efectul de slabire, arderea grasimilor si suprimarea apetitului. Acesta contine si o anumita cantitate de cafeina, insa este de cinci ori mai mica decat a unei cesti de cafea. Green Coffee contine deci doar extract din boabe verzi de cafea cu acid clorogenic.

  • Care este doza zilnica recomandata de Green coffee 2000 mg?

Se recomanda cate o capsula de supliment, de doua ori pe zi.

  • Are produsul efecte secundare sau contraindicatii?

Pana acum nu s-au raportat efecte adverse, nici in cadrul studiilor efectuate, nici din partea persoanelor care au incercat produsul.

Totusi, nu se recomanda utilizarea produsului de catre femei insarcinate sau cele care alapteaza, insa acesta este cazul tuturor suplimentelor dietetice.

  • Utilizari Green Coffee 2000 mg

Suplimentul dietetic este folosit de catre persoanele care doresc sa slabeasca, insa si pentru cresterea ratei metabolice, ca antioxidant potent care reduce daunele realizate de catre radicalii liberi (vinovate pentru dezvoltarea mai multor boli cronice, pentru inaintarea procesului de imbatranire si altele).

Se recomanda urmarea instructiunile de utilizare de pe eticheta produsului.

cafea verde originala 2000 mg doza zilnica fabricat in angliaGreen Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*