Home \ Cafea Verde \ La ce te Poate ajuta Extractul din Cafea Verde ? Afla Acum!

La ce te Poate ajuta Extractul din Cafea Verde ? Afla Acum!

Boabele de cafea verde sunt boabe de cafea care nu sunt inca prajite. Procesul de prajire al boabelor de cafea reduc cantitatea de acizi clorogenici chimici. Astfel, boabele verzi de cafea au un continut mai bogat de acid clorogenic, comparativ cu boale de cafea obisnuite si prajite. Acidul clorogenic din cafeaua verde are beneficii in slabire, boli cardiovasculare, diabet si alte conditii medicale.

Extractul de cafea verde a devenit popular pentru pierderea in greutate dupa ce a fost mentionat in emisiunea dr Oz din anul 2012. Dr Oz s-a referit la extract ca fiind un arzator de grasimi care functioneaza repede, fara nevoia unei diete de slabire sau de exercitii.

Cum functioneaza?

Aceste boabe de cafea contin o cantitate ridicata de agenti chimici acizi clorogenici. Aceasta substanta chimica are mai mute beneficii in sanatate. In cazul presiuniii ridicate, poate afecta vasele de sange pentru ca presiunea sa fie redusa. In cazul pierderii in greutate, acidul clorogenic din cafea verde afecteaza modalitatea in care sunt manipulate nivelul glicemic si metabolismul de catre corp.

La ce se poate folosi extractul de cafea verde

Acest extract se poate folosi pentru pierderea in greutate. Unii cercetatori arata ca extractul, la o doza zilnica de 80 – 200 miligrame, poate duce la o pierdere in greutate intr-o perioada de aproximativ 12 saptamani. in cazul hipertensiunii sau a tensiunii ridicate, unele cercetari au demonstrat ca persoanele cu o hipertensiune usoara, care utilizau un anumit extract de cafea verde, de 93 – 185 miligrame in fiecare zi, aveau o tensiune mai scazuta dupa 28 de zile de tratament.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*