Home \ Produs cu Cafea Verde \ Intrebari frecvente despre Green Coffee 2000 mg

Intrebari frecvente despre Green Coffee 2000 mg

Ce este Green Coffee 2000 mg?

Este un supliment dietetic folosit pentru slabire, este un produs natural care contine doar extract pur din boabe de cafea verde, fara aditivi, substante chimice sau de umplutura.

Ce diferenta exista intre Green Coffee 2000 mg si alte produse pe baza de extract din cafea verde?

Acest produs este complet natural si contine doar extract din boabe de cafea verde care ajuta la accelerarea metabolismului si pierderea in greutate. Spre deosebire de alte produse, acesta are cea mai mare concentratie de extract: o capsula contine 1000 mg si doza zilnica recomandata este de 2000 mg. O alta diferenta inrte acest supliment si altele pe baza de cafea verde este ca nu acesta nu contine aditivi si nici ingrediente sintetice.

Unde se fabrica?

Suplimentul dietetic Green Coffee 2000 mg se fabrica numai in Anglia de catre unul dintre cei mai mari si renumiti producatori de suplimente naturale din Europa.

Care este doza zilnica recomandata?

O cutie de Green Coffee 2000 mg contine cate 60 de capsule. Doza zilnica recomandata pentru a slabi natural este de cate doua capsule pe zi, luate separat.

Cine poate folosi acest supliment?

Suplimentul dietetic poate fi folosit si de femei si de barbati, in principiu de orice persoana care doreste sa slabeasca intr-un ritm constant si sanatos. Ca in cazul oricarui supliment alimentar, nu se recomandain cazul femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. Daca totusi doriti sa incercati produsul in astfel de conditii, se recomanda consultarea medicului in prealabil.

Ce alte beneficii are Green coffee 2000 mg?

Beneficiile produsului includ: cresterea metabolismului, esteun antioxidant puternic care ajuta la distrugerea radicalilor liberi din organism, poate ajuta la prevenirea anumitor tipuri de cancer, inhiba oxidarea lipoproteinelor de densitate mica (colesterolul rau LDL), poate preveni boli cardiovasculare si diabetul de tip II.

cafea verde originala 2000 mg doza zilnica fabricat in angliaGreen Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*