Home \ Produs cu Cafea Verde \ Ingrediente Green Coffee MAX – Ce contine Produsul de Slabire Green Coffee MAX ?

Ingrediente Green Coffee MAX – Ce contine Produsul de Slabire Green Coffee MAX ?

In cazul in care vrei sa slabesti, ai incercat mai multe diete de slabit, exercitii si altele, si totusi nu ai reusit, poate ar trebui sa incerci suplimentul cu Green Coffee Max. Acest supliment dietetic este realizat din extract din boabe verzi de cafea, diferite de boabele de cafea obisnuita, pentru ca aceste boabe nu sunt prajite, sunt folosite in stare naturala, si isi pastreaza astfel toate calitatile nutritive.

Cafeaua verde contine acid clorogenic.

Boabele de cafea brune/negre sunt prajite. Acest efect indeparteaza probabil cea mai semnificativa parte ale boabelor de cafea. Ca orice antioxidant, aciditatea ajuta la eliminarea radicalilor liberi. Acestea sunt doua abilitati care ofera beneficii in sanatate si in slabire ale extractului de cafea verde. Pierzi in greutate din cauza acidului clorogenic care functioneaza ca arzator de grasimi.

Green Coffee MAX contine 50 % acid clorogenic, cantitate mai mult decat suficienta pentru pierderea in greutate.

In cazul pierderii in greutate, acidul clorogenic din cafeaua verde se crede ca afecteaza modalitatea in care corpul manevreaza nivelul glicemic si metabolismul. Unele cercetari au demonstrat ca administrarea extractului de cafea verde, in doze de 80 – 200 mg in fiecare zi, poate cauza o pierdere in greutate modesta intr-o perioada de 12 saptamani.

Cele mai eficiente suplimente dietetice pe baza de extract de cafea verde, cum este si Green Coffee MAX, trebuie sa contina un minim de 50 % acid clorogenic, pentru a putea beneficia de pe urma efectelor sale pozitive. Acidul clorogenic poate avea efecte antioxidante, efecte hepatoprotective, impotriva obezitatii, efecte anti – inflamatoare si antinociceptive, antitusive, poate avea efecte pozitive in artrita reumatoida si altele.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*