Home \ Produs cu Cafea Verde \ Green Coffee Max – Forum despre avantaje si efecte adverse

Green Coffee Max – Forum despre avantaje si efecte adverse

Odata cu aparitia capsulelor de slabit Green Coffee Max, multe persoane cu probleme de greutate cauta informatii cu privire la Green Coffee Max  forum despre avantaje si efecte adverse. Trebuie sa stii ca green coffee max 800 mg se refera la extractul de cafea verde, adica boabe crude si neprajite de cafea, ingredientul principal al suplimentului. Cu ajutorul acestuia, poti slabi pana la opt kilograme in 28 de zile, fara a urma o dieta alimentara sau un program de exercitii.

Unele persoane poate se intreaba daca acest lucru este posibil. Acest supliment dietetic este realizat din extract de boabe verzi de cafea, diferite de cafeaua obisnuita, pentru ca aceste boabe nu sunt prajite, sunt folosite in stare naturala, si isi pastreaza astfel toate calitatile nutritive. Cu ajutorul suplimentului cu Green Coffee Max poti slabi sanatos pana la opt kilograme pe luna.

Pentru acest efect de slabire, este suficient sa administrezi cate doua capsule in fiecare zi, una la micul dejun, iar una la pranz.

Avantaje Green Coffee Max

Extractul de cafea verde te ajuta sa slabesti. Acidul clorogenic inhiba eliberarea de glucoza din sange si promoveaza arderea grasimilor. Acest lucru duce la cresterea ratei metabolice si la pierderea in greutate. In studii anterioare, pacientii primeau acest extract in timp ce isi urmau dieta obisnuita, si un alt grup primea placebo ca grup de control. Acest studiu a relevat faptul ca grupul care administra extractul de cafea verde a slabit in jur de 10 kilograme intr-o perioada de 22 saptamani. Asociata cu o dieta si un program de exercitii, pierderea in greutate poate fi insemnata.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*