Home \ Extract din Cafea Verde \ Este Extractul de Cafea Verde Sanatos ? Cum te Poate ajuta la Slabire ?

Este Extractul de Cafea Verde Sanatos ? Cum te Poate ajuta la Slabire ?

Extractul de cafea verde este un ajutor foarte bun, sub forma suplimentului, pentru toate acele persoane care cauta o metoda sau fac eforturi pentru a slabi. Multe suplimente, daca nu chiar toate, afirma cat de eficiente si de pure sunt, insa acest caz chiar se aplica in cazul cafelei verde. Mai mult de atat, acest tip de extract este natural si verde fiind extras direct din planta. Aceste boabe verzi nu sunt acelea cu care suntem obisnuiti pentru ca nu sunt prajite si macinate; sunt sub forma originala de boabe verzi de cafea.

Cum se obtin boabele verzi de cafea

Aceste boabe sunt de fapt semintele boabelor de cafea. Pentru a fi obtinute trebuie indepartata pulpa cu un aparat special. Procesul nu poate fi realizat decat dupa ce boabele originale au fost selectate dupa culoare si dupa gradul de maturitate. Dupa ce toate aceste procese au fost efectuate, tot ce raman sunt boabele de cafea.

Cum functioneaza extractul de cafea verde asupra pierderii in greutate si promovarea unei sanatati mai bune?

Acidul clorogenic care se gaseste in abundenta in boabele verzi ajuta foarte mult ficatului pentru a usura si a eficientiza procesarea acizilor grasi. In mod normal, procesarea mai rapida a acizilor grasi duce la o accelerarea ratei metabolice ducand la pierderea in greutate. Ceea ce este si mai interesant si de tinut minte este ca acest proces de slabire va deveni si mai sigur. Pe langa acidul clorogenic din componenta boabelor verzi, acestea sunt si sursa de antioxidanti, care ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*