Home \ Beneficii Extract din Cafea Verde \ Efectele Green Coffee asupra Organismului – Beneficii si Reactii

Efectele Green Coffee asupra Organismului – Beneficii si Reactii

Singurele tipuri de bauturi cu un consum mai ridicat decat cafeaua sunt apa si ceaiul.  Green Coffee este cafeaua simpla realizata din boabe neprajite sau cafea cruda. Acest tip de cafea este foarte bogat in acid clorogenic, un antioxidant puternic care te va ajuta sa scapi de radicalii liberi din corp si promoveaza o stare mai buna de sanatate. Consumul de Green Coffee si acizii clorogenici pe care ii contine ofera unele efecte pozitive asupra sanatatii tale generale.

Ce efecte are extractul Green Coffee asupra corpului tau

Consumul de Green Coffee ajuta la slabit. Un studiu realizat de Oryza Oil si Fat din Japonia a relevat efecte pozitive ale consumului de cafea verde. Cercetarile au demonstrat ca asociatia de cafeina cu a acidului clorogenic din cafeaua verde promoveaza acumularea redusa a grasimilor si inhiba absorbtia de grasimi, facand acest extract un supliment eficient in slabire.

Un alt efect benefic al cafelei verzi este ca poate avea efecte pozitive in cazul persoanelor care sufera de diabet. Cercetarile conduse au ajuns la concluzia ca acidul clorogenic din cafea este responsabila pentru efectul antagonistic asupra transportului glucozei din corp.

Consumul de  Green Coffee poate avea efecte benefice si asupra hipertensiunii. Un studiu efectuat de Corporatia Kao din Tokyo, Japonia a revelat efecte pozitive asupra cazurilor de hipertensiune usoara la soareci si la oameni. Cercetarile au demonstrat o reducere semnificativa a tensiunii atat la oameni, cat si la soareci, si ca aceasta reducere a fost rezultatul direct proportional cu doza de cafea verde. Cu cat mai mare este doza de cafea verde, cu atat mai mare efectul asupra tensiunii. Studiul a demonstrat si ca aceste schimbari pozitive au fost obtinute fara riscul efectelor adverse.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*