Home \ Dr OZ si Cafea Verde \ Dr Oz recomanda Extractul din Green Coffee pentru o Slabire Sanatoasa

Dr Oz recomanda Extractul din Green Coffee pentru o Slabire Sanatoasa

Dupa ce au fost prezentate in cadrul emisiunii Dr Oz, suplimentele pe baza de Green Coffee au castigat popularitate prin randul celor care vor sa slabeasca.

Incepand cu acel moment, din ce in ce mai multi experti renumiti in nutritie si fitness, cum este si Dr Lindsey Duncan, continua sa fie uimiti de efectele pozitive ale acestor suplimente in ceea ce priveste peirderea in greutate.

Potrivit dr Duncan, un studiu recent publicat in jurnalul Diabet, Sindrom Metabolic si Obezitate a aratat ca subiectii care foloseau suplimentul au pierdut in medie pana la 10 kilograme. Cafeaua obisnuita are deja un gust amar, pregateste-te ca boabele verzi de cafea sa fie chiar si mai amare pentru ca nu sunt prajite. Acesta este motivul pentru care forma ideala de a administra suplimentul este sub forma capsulelor Green Coffee.

Unul dintre cele mai benefice ingrediente ale suplimentelor este acidul clorogenic, care este un polifenol sau antioxidant. S-a demonstrat ca acesta neutralizeaza anumiti compusi carcinogenici pentru a preveni cateva tipuri de cancer. Acidul ajuta la indepartarea radicalilor liberi, rezultand intr-un sistem imunitar mai puternic. Un alt beneficiu legat de sanatate este ca acest extract ajuta la reglarea nivelului glicemic, fiind benefic in imbunatatirea sistemului cardiovascular si tratarea hipertensiunii. Acidul clorogenic ajuta la cresterea ratei metabolice, adica nivelul la care organismul arde energie. Cu cat mai crescuta este rata metabolica, cu atat mai mici sunt sansele sa iei in greutate.

In plus,  Green Coffee suprima apetitul. Daca simti mereu ca te tenteaza anumite alimente, aceasta senzatie nu te va ajuta deloc sa slabesti. Administrand suplimentul, apetitul tau va fi redus, cat si poftele.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*