Home \ Cafea Verde \ Descriere Extractului din Green Coffee – Informatii Utile

Descriere Extractului din Green Coffee – Informatii Utile

Green Coffee este creata dintr-o planta de cafea Arabica, bogata in acizi clorogenici si cafeici.

Aceste boabe de cafea contin in mod natural un compus numit acid clorogenic, agent activ pentru pierderea in greutate. Denumit si GCA, se recomanda ca produsele  pe baza de cafea verde sa aiba un continut minim de 45 % acid clorogenic pentru un efect sporit in ceea ce priveste pierderea in greutate.

Acest supliment se numara printre cele mai recente descoperiri din cadrul medicinei alternative pentru slabire sanatoasa. Este un lucru demonstrat faptul ca boabele de cafea verde inhiba absorbtia grasimilor si stimuleaza rata metabolica pentru arderea mai rapida a grasimilor. Aceste doua proprietati ajuta foarte mult in pierderea in greutate.

Beneficiile Green Coffee

Printre beneficiile suplimentelor pe baza de Green Coffee, cele mai importante sunt:

  • Pierdere in greutate pentru toate tipurile de statura
  • Nu are efecte adverse
  • Produs complet natural

Dupa cum ai aflat deja, Green Coffee contine acid clorogenic, substanta care are impact asupra pierderii in greutate pentru ca ajuta la cresterea ratei metabolice de baza a corpului. Tesutul adipos din corp este transformat in energie, ajutand astfel la eliminarea lor intr-o modalitate sanatoasa. Exista dezbateri asupra subiectului ca acest tip de acid are capacitatea de a incetini eliberarea de glucoza din ficat in sange. De ce este important acest lucru? Pentru ca organismul uman va recurge la utilizarea grasimilor stocate, in locul folosirii zaharului, pentru stimularea functiilor sale. Astfel, grasimile depozitate deja vor fi eliminate si se va initia procesul de slabire.

Green Coffee ajuta si la suprimarea apetitului, un alt avantaj pentru pierderea in greutate.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*