Home \ Produs cu Cafea Verde \ Cum sa Alegi cel mai Bun Produs pe Baza de Cafea Verde! Sigur si Usor

Cum sa Alegi cel mai Bun Produs pe Baza de Cafea Verde! Sigur si Usor

Cel mai recent studiu efectuat asupra boabelor de cafea verde a fost publicat in ianuarie 2012 in jurnalul Diabetului, sindromul metabolic si obezitate. Cercetatorii au urmat un grup de 16 adulti care foloseau suplimente cu un extract special de boabe de cafea verde cu acizi clorogenici, in diferite dozaje (fie 700, fie 1050 miligrame pe zi) pentru 12 saptamani. toti cei 16 adulti erau considerati supraponderali, fapt demonstrat de BMI mai mare de 25 (BMI – indexul de masa corporala – normal este intre 18.5 si 25).

Extractul folosit de cercetatori continea un ingredient numit GCA, care contine un extract standard de cafea verde cu acizi clorogenici si alti acizi hidroxinamici cunoscuti pentru efectele antioxidante in ceea ce priveste sanatatea. Subiectii au pierdut in medie aproape zece kilograme – adica 10 % din greutatea corporala si 4.4 % din grasimile totale din corp.

Luand in considerare acest studiu, multe companii si site-uri au creat astfel de suplimente. Totusi, consumatorul trebuie sa fie atent la achizitionarea suplimentelor neacreditate. La cumpararea unui produs cu cafea verde asigura-te ca ii cunosti ingredientele; acestea trebuie sa contina extract de acid cloorogenic, care poate fi prezentat sub denumirea de GCA sau svetol.

In plus, cautati o capsula care contine cel putin 45 % acizi clorogenici. Mai mult de 45 % este benefic, insa cantitati mai mici nu au fost testate in studii pentru slabire. Daca doresti sa incerci un supliment cu cafea verde, doza recomandata este de 400 mg, de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de fiecare masa.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*