Home \ Cafea Verde \ Cum este Diferita Green Coffee de Cafeaua Obisnuita ?

Cum este Diferita Green Coffee de Cafeaua Obisnuita ?

Prin capacitatea de suprimare a apetitului si de reducere a poftelor, cafeaua este cunoscuta pentru ajutorul adus in pierderea in greutate. In plus, aceasta te poate mentine mai energic si te poate tine treaza cateva ore mai mult. Totusi, aceasta bautura atat de populara are si unele efecte adverse, din cauza continutului bogat de cafeina, mai ales daca este consumata in exces, si anume, poate provoca starea de agitatie, senzatie de greata, dureri de stomac si altele.

Consumand Green Coffee poti sa slabesti natural, fara a avea de-a face cu efectele adverse ale cafelei obisnuite.

De fapt, Green Coffee se refera la boabele verzi si neprajite de cafea, care contin doar 20 % cafeina, spre deosebire de cea obisnuita. Din acest motiv, nu trebuie sa iti faci griji ca vei suferi de senzatii de greata sau stari de agitatie si anxietate. Totusi, cele doua au in comun unele calitati: ambele ajuta la suprimarea apetitului si la reducerea poftelor din timpul zilei.

Slabirea naturala cu Green Coffee apare din cauza faptului ca rata metabolica a corpului este crescuta, ducand dupa sine arderea mai rapida a grasimilor depozitate pe intregul corp.

Unul dintre beneficiile majore ale  Green Coffee este ca, pe durata utilizarii sale, nu esti nevoita sa iti schimbi dieta alimentara si sa introduci sau sa iti schimbi programu de exercitii.

Vei slabi pur si simplu. In cazul in care doresti sa slabesti mai mult in greutate si mai repede, se recomanda totusi urmarea unui regim alimentar sanatos si  a unor exercitii minime cardiovasculare.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*