Home \ Produs cu Cafea Verde \ Cea mai mare concentratie de cafea verde in Green Coffee 2000 mg

Cea mai mare concentratie de cafea verde in Green Coffee 2000 mg

Green Coffee 2000 mg are un singur ingredient si anume extractul din boabe verzi de cafea. Acesta este pur si complet natural extras cu grija si folosind tehnologie moderna pentru a proteja proprietatile benefice ale boabelor verzi de cafea. Cafeaua verde este creata dintr-o planta de cafea Arabica, bogata in acizi clorogenici si cafeici. Aceste boabe de cafea contin in mod natural un compus numit acid clorogenic, agent activ pentru pierderea in greutate. Denumit si GCA, se recomanda ca produsele  pe baza de cafea verde sa aiba un continut minim de 50 % acid clorogenic pentru un efect sporit in ceea ce priveste slabirea.

Green coffee 2000 mg are cea mai mare concentratie de extract din boabe verzi de cafea, o capsula avand 1000 mg, iar doza zilnica recomandata este de doua capsule. Implineste si cerintele acidului clorogenic, avand o concentratie de 50 %. Aceste doua ingrediente au ca efect pierderea  in greutate prin capacitatea de ardere a grasimilor depozitate in corp, incetinirea absorbtiei de glucoza, accelerarea ratei metabolice si reducerea apetitului. Acest supliment ajuta la o slabire naturala si treptata – mult mai benefica pentru organism decat o slabire rapida pentru ca aceasta poate crea probleme de sanatate si deficiente nurtitionale.

Ce au spus cei care au folosit Green Coffee 2000 mg

„Deja le-am povestit prietenelor mele despre extractul din cafea verde si ce rezultate minunate are. A trebuit sa imi fac doua gauri noi in curea pentru ca era deja prea larga. Acum doar despre asta vorbesc.”

„Am vazut ce succes au avut cateva prietene care au folosit Green Coffee 2000 mg si m-am decis sa il incerc si eu. O prietena a reusit sa slabeasca 15 kilograme in mai putin de trei luni si arata mult mai bine ca inainte. Eu am slabit mai putin, noua kilograme in doua luni dar sunt multumita de rezultat.”

cafea verde originala 2000 mg doza zilnica fabricat in angliaGreen Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*