Home \ Dieta de Slabire cu Cafea Verde \ Ce pasi Trebuie sa Urmezi pt a Slabi cu Cafea Verde?

Ce pasi Trebuie sa Urmezi pt a Slabi cu Cafea Verde?

Cafeaua verde este facuta din boabe crude si neprajite de cafea. Consumul de cafea verde ofera o doza de acid clorogenic, care este un antioxidant puternic care ajuta la protectia de catre toxinele din corp si radicalii liberi. In plus, acest tip de cafea si extractul ajuta la pierderea in greutate. Intr-un studiu din 2006 publicat in Medicina Alternativa si Complementara, cercetatorii au demonstrat ca acest tip de cafea reduce grasimile viscerale si greutatea corporala la soareci si ca poate avea acelasi efect si la oameni. Asocierea unei diete echilibrate si exercitii regulate impreuna cu cafea verde poate creste rezultatele unui program de slabire.

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a slabi cu cafea verde

Inaintea incorporarii cafelei in programul de slabire, consulta doctorul. Intreaba de posibilele efecte adverse asociate cu acidul clorogenic, cafea si stimulanti. Viziteaza sau comanda online produsul ales, fie sub forma de capsule, fie sub forma unei bauturi. Pretul unui produs cu cafea verde este de aproximativ 100 lei si poate fi comandat cu usurinta si din Romania.

Bea o cana de cafea dimineata inainte de micul dejun pentru o doza de antioxidanti si cafeina pentru facilitarea pierderii in greutate. Evita sa consumi mai mult decat doza de servire recomandata de productor, dozajele variaza in functie de brand si de producator. In cazul capsulelor pe baza de extract de cafea verde se recomanda cate o capsula, inainte de fiecare masa principala.

Pentru a facilita pierderea in greutate consuma o dieta cu aport scazut de grasimi. Umple-ti bucataria cu alimente in forma lor naturala ca cerealele integrale, carnuri, legume, acizi grasi sanatosi ca somonul si uleiul de masline, fructe si produse lactate semidegresate.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*