Home \ Beneficii Extract din Cafea Verde \ Ce Beneficii ofera Extractul din Cafea Verde ?

Ce Beneficii ofera Extractul din Cafea Verde ?

Extractul de cafea verde este creat din boabele crude de cafea. Dr Oz a introdus acest extras in lumea produselor naturale cand a sugerat ca este un supliment excelent pentru cei care doresc sa slabeasca. Aceasta metoda de pierdere in greutate a fost testata stiintific de Dr Joe Vinston care a ajuns la concluzia ca extractul ajuta la reducerea greutatii corporale. Desi acesta efectul cel mai cunoscut, extractul are si alte beneficii care merita luate in considerare.

Beneficiile cafelei verzi

Ajuta la imbunatatirea presiunii. Cel mai evident motiv pentru reducerea presiunii este sccaderea in greutate, insa motivele pot fi mai multe. Intr-un studiu in care participat 117 persoane care administrau diferite doze de extract, s-a demonstrat scaderea presiunii ridicate legata direct de administrarea extractului. Rezultate mai bune au fost observate in cazul dozelor mai mari.

Reducerea colesterolului. Acidul clorogenic din extractul de cafea verde actioneaza ca antioxidant in corp. Este responsabil pentru reducerea nivelului periculos de homocisteina din sange si inhiba procesele chimice care creaza colesterolul rau.

Are efect glicemic. Stabilizarea zaharului din sange apare cand extractul de cafea inhiba glucoza – 6 – fosfat. Enzima este eliberata din ficat, iar prin inhibarea eliberarii acestuia ficatul va incetini si eliberarea de zahar in sange. Inca odata, acidul clorogenic este componenta cheie a tratamentului. Un studiu clinic a aratat o reducere de pana la 32 % a cresterii glicemice dupa o doza de extract de cafea verde de 400 mg.

Printre celelalte beneficii ale extractului amintim, bineinteles, pierderea in greutate, cresterea nivelului de eenrgie si alinarea anumitor tipuri de dureri.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*