Home \ Beneficii Extract din Cafea Verde \ Ce alte beneficii iti ofera cafeaua verde ?

Ce alte beneficii iti ofera cafeaua verde ?

Pe langa faptul ca ajuta la reducerea glicemiei si a hipertensiunii, cafeaua verde are si alte beneficii. De exemplu, poate ajuta la alinarea anumitor tipuri de dureri. Din cauza cafeinei naturale care se gaseste in extract, unele dureri pot fi controlate prin consumul acestuia. Medicamentele folosite de obicei pentru durerile de cap si sindromul premenstrual utilizeaza cafeina ca ingredient principal, insa cafeina din extractul de boabe verzi de cafea apare in mod natural si, deci, nu creaza senzatia de agitatie sau senzatia incomfortabila cand este folosita pentru alinarea durerilor.

Extractul de cafea verde ofera energie. Desi multe persoane folosesc cafea preparata, bauturi energizante si sucuri pentru cresterea nivelului de eenrgie, cafeina naturala din cafeaua verde prezinta o alternativa mai buna. Cand este folosita pentru energie, nu apare moleseala de dupa masa si oboseala de seara sunt reduse semnficativ sau eliminate complet. Extractul va permite corpului tau sa arda grasimile in timp ce va oferi celulelor energia pentru a-si intreprinde functiile.

Cafeaua verde te ajuta sa slabesti. Acidul clorogenic inhiba eliberarea de glucoza din sange si promoveaza arderea grasimilor. Acest lucru duce la cresterea ratei metabolice si la pierderea in greutate. In studii anterioare, pacientii primeau acest extract in timp ce isi urmau dieta obisnuita, si un alt grup primea placebo ca grup de control. Acest studiu a relevat faptul ca grupul care administra extractul de cafea verde a slabit in jur de 10 kilograme intr-o perioada de 22 saptamani. asociata si o dieta si un program de exercitii, pierderea in greutate poate fi insemnata.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*