Home \ Cafea Verde \ Care este Doza de Extract Natural Green Coffee pentru a Slabi?

Care este Doza de Extract Natural Green Coffee pentru a Slabi?

Desi stim cu totii cat de benefica este cafeaua dimineata sau la trezire, putini stim cat de benefic este acest extract natural Green Coffee, care te ajuta sa slabesti.

De unde provine acest extract: cafeaua verde este pur si simplu cafea neprajita. Cafeaua contine sute de compusi, dintre care multi au beneficii in domeniul sanatatii.

Cum functioneaza acest extract natural Green Coffee?

Exista date in urma cercetarilor care sprijina ideea ca acidul clorogenic din cafea grabeste pierderea in greutate si pierderea de grasimi corporale.

Un studiu efectuat in India a descoperit ca  extractul de Green Coffee ajuta la o slabire de pana la zece kilograme – 10 % din greutatea corporala – in decursul a 22 de saptamani. Studiul, publicat in jurnalul Diabet, Sindrom metabolic si Obezitate, a testat doua tipuri de extracte, de 700 si respectiv 1050 de miligrame pe zi.

Daca tot ai dubii afla ca Dr Oz a testat efectele de slabire ale Green Coffee  800 mg.  In studiul efectuat au fost incluse 100 de femei, in cadrul unui experiment de doua saptamani, iar participantele au fost impartite in doua grupuri, unul care administra extract natural Green Coffee si unul de control. Persoanele participante la studiu care administrau acest extract au slabit pana la doua kilograme, iar cele care luau placebo au slabit in jur de un kilogram.

De ce sunt rezultatele atat de apropiate? Fiecare participanta trebuia sa tina un jurnal alimentar – lucru care putea altera modul de alimentare a fiecareia.

Doza de Green Coffee recomandata de dr Oz pentru slabire este de 800 miligrame.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*