Home \ Cafea Verde \ Care este Diferenta dintre Cafea Verde si Cafea Arabica ?

Care este Diferenta dintre Cafea Verde si Cafea Arabica ?

Dupa cum implica si numele, cafeaua verde este cafea simpla si neprajita. Procesul de prajire al acestora distrug un compus sanatos din compozitia sa numit acid clorogenic. Cercetatorii sunt de parere ca acest agent functioneaza ca metoda de slabire prin faptul ca previne eliberarea de glucoza din ficat in circulatia sangvina. Daca organismul nu mai poate folosi glucoza noua, este nevoit sa o foloseasca pe cea veche din depozitele ed grasimi. Pe langa faptul ca acidul clorogenic este un agent pentru slabire, ajuta la cresterea metabolismului, scade hipertensiunea si ajuta la mentinerea unei tensiuni sanatoase.

Cafeaua verde  nu functioneaza la fel cum o face cafeaua obisnuita. Boabele de cafea sunt prajite inainte sa fie macinate si preparate, iar doar cea verde contine acid clorogenic. In mod curent, extractuld e cafea verde este disponibila doar sub forma de capsule. Un alt avantaj al cafelei verde este ca are doar o cincime de cafeina. Cei care urmeaza o dieta de slabire trebuie sa admnistreze aproximattiv 800 mg de extract.

Desi extractul nu este recomandat de toti medicii, expertii in dieta cum este si renumitul Dr Oz il recomanda. Extractul nu are efecte negative asupra sanatatii, motiv pentru care multi experti sunt de acord ca poate fi utilizat in siguranta. Desi cercetarile si studiile inca nu au ajuns la un deznodamant final, beneficiile si efectele adverse ale suplimentelor pe baza de extract de cafea verde par pana acum sa fie eficiente in pierderea in greutate fara grija efectelor adverse.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*