Home \ Produs cu Cafea Verde \ Capsulele de Slabit cu o Concentratie Foarte Mare de Cafea Verde – Green Coffee MAx

Capsulele de Slabit cu o Concentratie Foarte Mare de Cafea Verde – Green Coffee MAx

Un studiu efectuat in India a descoperit ca extractul de cafea verde ajuta la o slabire de pana la zece kilograme – 10 % din greutatea corporala – in decursul a 22 de saptamani. Studiul, publicat in jurnalul Diabet, Sindrom metabolic si Obezitate, a testat doua tipuri de extracte, de 700 si respectiv 1050 de miligrame pe zi.

Beneficiile capsulelor cu cafea verde Green Coffee Max :

  • Poate scadea tensiunea si nivelul de colesterol
  • Poate ajuta la definirea muschilor
  • Poate ajuta la imbunatatirea functiilor mentale si a starii
  • Poate ajuta la scaderea apetitului

Capsulele cu cafea verde contin antioxidanti naturali care ajuta la combaterea radicalilor liberi.

Rezultatul final al acestui produs pentru pierderea in greutate ajuta si la cresterea nivelului de energie fara senzatia de anxietate care este cauzata deseori de alte suplimente alimentare, consum excesiv de cafea sau alte substante stimulente.

Green Coffee Max este singurul supliment dietetic din Romania cu o concentratie atat de ridicata de extract de cafea verde, care nu contine substante chimice sau aditivi. Acest extract este creat din boabele neprajite de cafea, astfel ca ele contin o cantitate ridicata de substante pentru arderea grasimilor cum este acidul clorogenic si antioxidantii. Acidul clorogenic joaca un rol important in absorbtia glucozei. Cu ajutorul acestui efect, corpul nu mai necesita cresterea aportului alimentar pentru ca cerintele pentru glucoza sunt aprovizionate corect. Aceasta componenta creste si temperatura corpului care este un proces natural de ardere a caloriilor.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*