Home \ Cafea Verde \ Cafeaua Verde Elimina Grasimea si Kilogramele in Plus Rapid si Sanatos

Cafeaua Verde Elimina Grasimea si Kilogramele in Plus Rapid si Sanatos

Desi stim cu totii cat de benefica este cafeaua dimineat ala trezire, putini stim ca extractul de cafea verde te ajuta sa slabesti. De unde provine: cafeaua verde este pur si simplu cafea neprajita. Cafeaua contine sute de compusi, multe dintre care au beneficii in domeniul sanatatii.

Ce va face pentru tine: acest extract a primit tot mai multa atentie in ultimul timp ca supliment pentru slabire. Cum functioneaza? Exista date in urma cercetarilor care sprijina ideea ca acidul clorogenic din cafea afecteaza pierderea in greutate si pierderea de grasimi corporale.

Un studiu efectuat in India a descoperit ca extractul de cafea verde  ajuta la o slabire de pana la zece kilograme – 10 % din greutatea corporala – in decursul a 22 de saptamani. Studiul, publicat in jurnalul Diabet, Sindrom metabolica si Obezitate, a testat doua tipuri de extracte, de 700 si respectiv 1050 de miligrame pe zi.

Daca tot ai dubii afla ca Dr Oz a testat efectele de slabire ale cafelei verde. In studiul efectuat au fost incluse 100 de femei, in cadrul unui experiment de doua saptamani. Persoanele participante la studiu care admnistrau acest extract au slabit pana la doua kilograme, iar cele care luau placebo au slabit in jur de un kilogram. De ce sunt rezultatele atat de apropiate? Fiecare participanta trebuia sa tina un jurnal alimentar – lucru care putea altera modul de alimentare a fiecareia. Doza de cafea verde recomandata de dr Oz pentru slabire este de 400 miligrame, de trei ori pe zi.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*