Home \ Cafea Verde \ Beneficii ale Extractului Natural din Boabe de Cafea Verde

Beneficii ale Extractului Natural din Boabe de Cafea Verde

Cafeaua este unul dintre cele mai importante stimulante din lume si cea mai consumata bautura. Doar apa si ceaiul au un consum total mai ridicat decat cafeaua. Cafeaua verde este cafeaua simpla realizata din boabe neprajite sau cafea cruda. Acest tip de cafea este foarte bogat in acid clorogenic – un antioxidant puternic care te va ajuta sa scapi de radicalii liberi din corp si promoveaza o stare mai buna de sanatate. Consumul de cafae verde si acizii clorogenici asociati ofera unele beneficii pozitive asupra sanatatii.

Beneficiile cafelei verzi

Consumul de cafea verde poate avea efecte benefice asupra hipertensiunii. Un studiu efectuat de Corporatia Kao din Tokyo, Japonia a relevat efecte pozitive asupra cazurilor de hipertensiune usoara la soareci si la oameni. Cercetarile au demonstrat o reducere semnificativa tensiunii atat la oameni, cat si la soareci, si ca aceasta reducere a fost rezultat direct proportional cu doza de cafea verde. Cu cat mai mare este doza de cafea verde, cu atat mai mare efectul asupra tensiunii. Studiul a demonstrat si ca aceste schimbari pozitive au fost obtinute fara riscul efectelor adverse.

Consumul de cafea verde ajuta la slabit. Un studiu realizat de Oryza Oil si Fat din Japonia a relevat efecte pozitive ale consumului cafelei verzi. Cercetarile au demonstrat ca asociatia cafeinei si a a acidului clorogenic din cafeaua verde promoveaza acumularea redusa a grasimilor si inhiba absorbtia de grasimi, facand extractul de cafea verde  un supliment eficient in slabire.

Un alt beneficiu al cafelei verzi este ca poate avea efecte pozitive in cazul diabetului. Cercetarile conduse au ajuns la concluzia ca acidul clorogenic din cafea este responsabila pentru efectul antagonistic asupra transportului glucozei din corp.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*