Home \ Produs cu Cafea Verde \ ATENTIE – Cafea Verde Max 4500 – PRODUS FALS cu Concentratie Mincinoasa

ATENTIE – Cafea Verde Max 4500 – PRODUS FALS cu Concentratie Mincinoasa

Pareri Cafea Verde Max 4500 ?

Am decis sa scriem acest articole despre Cafea Verde Max 4500 in urma nenumaratelor plangeri primite de la diverse persoane despre acest produs.

Cafea Verde Max 4500 este un Produs Fals a care mai mult ca sigur nici nu contine nici un gram de extract de cafea verde in compozitie!

Ce inseamna fals si de ce spun acest lucru ?

Iti prezint mai jos si cateva motive care m-au determinat sa afirm acest lucru:

1. ATENTIE! Acest produs nu exista niciunde in lume, pe nici un site! Am cautat acest site in Anglia, in America, in Canada, pe google international si nu exista niciunde o urma despre acest produs. Are un site de prezentare realizat la indigo in foarte multe limbi iar acest lucru este destul de dubios. Deasemenea exista foarte multe variante de siteuri cu aceeasi poza de produs dar cu concentratii diferite. Pe un site are 400 mg capsula, pe unul 600 mg capsula, pe unul 2000 capsula, deci evident o miniuna.

Niciunde pe site nu exista vreo indicate sau explicatie despre drepturile de autor ale acestui produs din cauza ca nu este original si nu exista, si a fost creata de o persoana pentru a induce in eroare consumatorul.

Daca Cafea Verde Max 4500 ar fi un produs real, s-ar gasi si la diverse magazine din America fiind produs chiar acolo sau ar exista macar ceva articole legate de el care sa certifice ca intr-adevar exista si acolo.

Sau vi se pare ca suna corect urmatoare fraza … un produs creeat in Anglia si vandut in romania care nu exista niciunde in Anglia … dubios asa-i ?

2. Pe site-ul acestui acestui produs www.cafeaverdemax.ro NU EXISTA niciunde o adresa din Romania sau nici macar un numar de telefon. Singurul indiciu pe care il puteti gasi pe site este o adresa din Anglia, care in mod evident nu este una reala neputand fii verificata si avand in vedere ca acest produs se comercializeaza pe teritoriul Romaniei ar trebui sa aibe o adresa din Romania.

  • La datele de contact de pe siteul www.cafeaverdemax.ro gasiti urmatoarele date de contact:
[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]

Importator/distribuitorZEN SUPPLEMENTS LTD, PRAED STREET 61, LONDON, UNITED KINGDOM REGISTRATION NUMBER 8871237

contact@cafeaverdemax.ro

pentru relatii cu privire la produs si la cura de slabire contacteaza-ne la adresa suport@cafeaverdemax.ro – iti raspundem in maxim 24 de ore!

[/colored_box]
  • Desigur, asistenta de 24 de ore pe zi despre care se vorbeste nu poate exista atata timp cat nu exista un telefon ci doar e-mail la care am incercat sa cerem informatii despre produs si nu ni s-a raspuns.
  • Dupa cum va spuneam, in lipsa telefonului pe siteul Cafea Verde Max 4500, dupa ce ai efectuat comanda, nu mai poti lua legatura cu nimeni de la ei. Mai mult decat atat, mai multe persoane au avut surpriza cand le-a ajuns produsul acasa ca pe langa cei 75 de lei cat costa o cutie de produs sa mai plateasca inca 35 de lei curierul, taxa care nu era mentionata niciunde pe acest site fantoma Cafea Verde Max 4500.

3. Ce contine pastilele din Cafea Verde MAx 4500 ? Exista vreo garantie ca acest produs are macar urma de cafea verde in el ? Din moment ce datele de contact nu sunt afisate pe site si nu avem pe cine sa luam la raspundere ulterior, nu avem practic nici o garantie reala ca ceea ce bagam in gura este de fapt extract de cafea verde. Nu este de mirare ca persoanele nu slabesc, iar este posibil ca aceste capsule sa nu contina nici urma de cafea verde in ele!

  • Nu avem aceasta garantie insa este foarte important sa luam in calcul acest lucru inainte de a cumpara Cafea Verde Max 4500.

4. Daca va uitati cu atentie, acelasi site tras la indigo sa poate vedea si la adresa: www.cafeaverdeforte.ro . La aceasta adresa, produsul are Concentratia de 800 Mg per capsula!!! Pe www.cafeaverdemax.ro – aceeasi copie identica a siteului, eticheta este la fel al produsului iar concentratia este brusc 4500 Mg per capsula!!! Foarte ciudat asa-i ?

  • Mai exista deasemenea inca un site, cu acelasi produs dar cu alta concentratie !!! si mai bizar – siteul este www.greencoffee-forte.com/en/
  • Nu este nevoie sa intrati pe siteul Cafea Verde Max 4500 deoarece puteti vedea jos imaginile cu acelasi produs, falsificat si modificata de fiecare data eticheta cu concentratiile:
Cafea Verde 4500 max

Produs Fals

  • Anul trecut acest produs se vindea sub numele de: Green Coffee Forte si cu presupusul numar de notificare:  „Produsul este notificat in Romania de S.N.P.M.A.P.S. cu aviz nr. 7962/2013
  • In acest an, produsul a schimbat numele cat si concentratia de la 800 mg la 4500 mg si acum are alt numar de notificare:  „Produsul este notificat in Romania de S.N.P.M.A.P.S. cu aviz nr. 8485/18-02-2014″
  • Din aceste lucruri sus care au fost preluate de pe siteurile mentionate, se poate vedea clar ca aceasta persoana modifica concentratiile si trece numere de avize false sau care nu exista doar pentru a pacali consumatorul .
  • Astfel a crescut si concentratia produsului, deoarece nimeni nu il poate verifica.

Acest numere de notificare le puteti verifica pe siteul www.bioresurse.ro – NU EXISTA NICIUNDE ACESTE NOTIFICARI PENTRU ACESTE DOUA PRODUSE! SUNT FALSE!

Daca sunteti printre curajosii care doresc sa faca o comanda la produsul Cafea Verde 4500 Max, e bine de stiut ca o faceti pe proprie raspundere fara sa stiti ca ceea ce bagati in gura contine sau nu cetona de zmeura.

ATENTIE! Lipsa datelor de contact de pe site inseamna ca persoana care comercializeaza acest produs stie ca revinde un produs de slaba calitate tocmai pentru ca nu isi asuma aceasta vanzare prin afisarea datelor de contact pentru ca lumea sa stie cu cine sa ia legatura in caz ca apar nemultumiri si chiar retururi de bani conform legilor in vigoare.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Daca ati incercat acest acest produs va rugam sa scrieti parerile mai jos pentru ca si alti oameni sa invete si sa se poata feri de astfel de produse contrafacute vandute de excroci![/colored_box]Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*