Home \ Beneficii Extract din Cafea Verde \ Ai Energie si Slabesti Natural cu Green Coffee

Ai Energie si Slabesti Natural cu Green Coffee

Cele mai cunoscute beneficii ale suplimentelor pe baza de Green Coffee sunt cele de crestere a nivelului de energie si de ajutorul adus in procesul de pierdere in greutate.

Totusi, poate nu erai constienta ca aceste suplimente au si potentialul de a reduce nivelul glicemic si a hipertensiunii, insa poate ajuta si la alinarea anumitor tipuri de dureri. Din cauza ca acest extract contine o anumita cantitate de cafeina naturala, prin consumul acestuia pot fi controlate unele tipuri de dureri. Medicamentele folosite de obicei pentru durerile de cap si sindromul premenstrual utilizeaza cafeina ca ingredient principal, insa cafeina din extractul de boabe verzi de cafea apare in mod natural si, deci, nu creaza senzatia de agitatie sau senzatia incomfortabila cand este folosita pentru alinarea durerilor.

Green Coffee  te ajuta sa slabesti.

Acidul clorogenic din continutul sau inhiba eliberarea de glucoza din sange si promoveaza arderea grasimilor. Acest lucru duce la cresterea ratei metabolice si la pierderea in greutate. In studii anterioare, pacientii primeau acest extract in timp ce isi urmau dieta obisnuita, iar grupul de control administra placebo. Acest studiu a revelat faptul ca grupul care administra extractul de Green Coffee a slabit in jur de 10 kilograme intr-o perioada de 22 saptamani. Asociata si cu o dieta alimentara echilibrata si un program de exercitii, pierderea in greutate poate fi insemnata.

Green Coffee iti da energie.

In locul folosirii cafelei in exces, a bauturilor energizante sau a chimicalelor, poti incerca acest extract ca alternativa naturala pentru a evita moleseala care apare dupa luarea mesei si a oboselii din timpul serii.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*