Home \ Cafea Verde \ Ai auzit de Extractul din Green Coffee?

Ai auzit de Extractul din Green Coffee?

Recent, Green Coffee a fost prezentat in cadrul emisiunii Dr Oz. Totusi, s-ar putea sa fii intalnit extractul Green Coffee si la diferite magazine sau farmacii naturiste, promovate ca sursa de energie sau suplimente alimentare pentru slabire. In timpul programului, renumitul doctor Oz a revelat rezultatele propriei sale investigatii, care a implicat 100 de femei care au primit fie un placebo, fie un supliment de boabe de cafea verde. Participantele au primit instructiuni sa faca anumite schimbari in dieta lor, iar dupa 2 saptamani, cele care au primit extractul respectiv au slabit in medie 2 kilograme, comparativ cu un singur kilogram in cazul grupului placebo.

Stii la ce se refera Green Coffee?

Green Coffee reprezinta boabe de cafea care sunt semintele verzi din interiorul unor boabe de culoare rosu – deschis. Prajirea lor le transforma in seminte maronii si ofera aroma amaruie caracteristica  a cafelei obisnuite. Pentru prepararea extractului Green Coffee, semintele de cafea nu sunt prajite; in schimb, ele sunt inmuiate si preparate sub forma de concentrat.

Care este diferenta dintre cafeaua obisnuita si Green Coffee?

In momentul in care semintele de cafea sunt prajite, nivelul de antioxidanti creste, insa o anumita substanta benefica, anume acidul clorogenic, scade. Aceasta substanta ajuta la blocarea acumularii de grasimi, grabeste pierderea in greutate, scade absorbtia de carbohidrati si ajuta la reglarea glicemiei dupa mese. In plus, suplimentele pe baza de Green Coffee nu au nici mirosul si nici aroma cafelei obisnuite, un beneficiu in plus in cazul persoanelor care nu au preferinte fata de cafea.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*