Home \ Produs cu Cafea Verde \ Adevarul despre Suplimentele care contin Extract din Cafea Verde Concentrat

Adevarul despre Suplimentele care contin Extract din Cafea Verde Concentrat

Daca esti unul dintre milioanele de persoane care incearca sa slabeasca, probabil ai  incercat deja o duzina de suplimente dietetice care toate proclama ca te ajuta sa slabesti fara eforturi. Multe dintre aceste suplimente au efecte adverse nocive, iar multe dintre ele au fost interzise spre vanzare. Acum incepe cautarea unui produse natural pentru slabire. Poate suna prea bine sa fie adevarat, insa ultimele cercetari si studii au aratat dovezi promitatoare ca extractul de cafea verde ajuta la slabire. Defapt, chiar si dr Oz s-a referit la extract ca fiind boabe magice pentru slabire.

De unde provine extractul pur de cafea verde

Acest extract provine din boabele verzi de cafea cruda. Acidul clorogenic din boabele crude de cafea pare sa fie compusul responsabil pentru efectele sale de slabire. Din pacate, procesul de prajire distruge acidul clorogenic, motiv pentru care o cana obisnuita de cafea nu are aceleasi efecte asupra slabirii.

Mecasnimul prin care functioneaza extractul pentru a slabi nu este in totalitate cunoscut, insa exista dovezi ca acesta poate ajuta la reducerea absorbtiei de zahar din carbohidrati din alimente ca pastele, produsele de patiserie si paine, cartofi si dulciuri. Studiile realizate au confirmat ca exista un anumit efect asupra metabolizarii zaharului.

Care este doza de cafea verde recomandata

Majoritatea studiilor au folosit doze de 180 – 200 de miligrame pe zi. cu toate acestea, cel mai recent studiu a folosit doze intre 700 si 1050 mg pe zi. Dr Lindsey Duncan, doctor naturopat si nutritionist, recomanda o doza de 800 mg pe zi, luata de doua ori inaintea meselor.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*