Home \ Cafea Verde \ 6 Pasi ca sa Slabesti cu Extractul Natural de Green Coffee

6 Pasi ca sa Slabesti cu Extractul Natural de Green Coffee

Extractul natural Green Coffee este realizat din boabele de cafea crude si neprajite. Consumul acestui extract natural ofera o doza de acid clorogenic, care este considerat un antioxidant care ajuta la protejarea fata de substante toxice si radicali liberi, care fac daune in interiorul corpului.

In plus, extractul Green Coffee ajuta la slabit.

In cadrul unui studiu realizat de Biomed Medicina Alternativa si Complementara in anul 2006 s-a descoperit ca acest extract natural din cafea verde reduce grasimile viscerale si greutatea corporala la soareci si ca poate avea acelasi efect si la oameni. Combinarea extractului de cafea verde cu o dieta echilibrata si un program usor de exercitii fizice poate creste rezultatele programului de slabire.

  • Pasul 1

Consulta medicul personal inaintea incorporarii extractului Green Coffee in programul tau de slabire. Intreaba de posibilele efecte adverse asociate cu acidul clorogenic, cafea si stimulenti.

  • Pasul 2

Viziteaza magazinul naturist local sau comanda de pe site-ul suplimentul Green Coffee pe care te-ai decis sa il utilizezi. Asigura-te ca suplimentul are minim 45 % acid clorogenic.

  • Pasul 3

Consuma extractul natural Green Coffee inainte de micul dejun pentru o doza de antioxidanti si acid clorogenic care faciliteaza pierderea in greutate. Evita sa consumi o doza mai ridicata decat cea recomandata de producator in incercarea de a slabi mai mult, prea repede. Dozele variaza in functie de productorul produsului.

  • Pasul 4

Incearca sa urmezi o dieta cu aport scazut de grasimi. Umple-ti bucataria cu alimente in forma lor naturala, cum sunt carnurile slabe, cereale integrale, legume, grasimi sanatoase ca somonul si uleiul de masline, fructe si lactate semidegresate.

  • Pasul 5

Consuma suplimentul cu Green Coffee inainte de a incepe exercitiile pentru a-ti creste nivelul de energie si pentru a-ti imbunatati performanta.

  • Pasul 6

Urmeaza un program regulat de exercitii pentru arderea grasimilor si pentru incurajarea pierderii in greutate.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.gradinasanatatii.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*