Home \ Dr OZ si Cafea Verde \ Dr Oz si Cafeaua Verde cu Efect de Slabire Natural si Sanatos

Dr Oz si Cafeaua Verde cu Efect de Slabire Natural si Sanatos

Extractul de cafea verde este foarte cautat pentru beneficiile sale in slabire. Pentru a afla mai multe despre cum functioneaza, emisiunea Dr Oz a condus propriul sau experiment. Afla mai multe despre rezultatele sale.

Cafea verde se refera la boabele de cafea crude sau neprajite. Acestea sunt curatate, uscate, prajite, macinate si preparate pentru a produce cafeea. Cercetatorii afirma ca acest extract din boabe de cafea poate ajuta la pierderea in greutate, motiv pentru care suplimentul a creat atat de multa valva.

Pentru a testa efectele extractului de cafea verde Dr Oz a condus un proiect sub indrumarea expertilor, inclusiv dr Caroline Apovian si a expertului in nutritie Kristin Kirkpatrick. Este cel mai mare proiect efectuat pana acum la aceasta emisiune.

Unitatea medicala a emisiunii a inrolat 100 de femei cu varste cuprinse intre 35 si 49 de ani, care erau supraponderale, cu un index de masa corporala intre 25 de 45. Femeile nu erau insarcinate si nu alaptau si nici nu aveau probleme medicale majore, incluzand diabetul sau istoric de atac de cord sau atac cerebral vascular. Aceste femei au primit fie extract de cafea verde, fie placebo, trebuind sa administreze capsule de 400 mg, de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de fiecare masa principala. Nici una dintre participante nu stiau exact ce tip de capsula primeste. In plus, fiecare participanta era indrumata sa nu isi schimbe dieta si sa tina un jurnal alimentar pentr ca Dr Oz sa invete ce mananca aceste femei. Dupa doua saptamani, participantele studiului au fost cantarite.

Dupa doua saptamani, participantele studiului care administrau extract de cafea verde au slabit doua kilograme. Totusi, cele care primeau placebo au pierdut  in jur de jumatate de kilogram, poate din cauza ca erau mai constiente de dieta lor din cauza jurnalului alimentar cerut.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.green coffee.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*