Home \ Dieta de Slabire cu Cafea Verde \ Despre Dieta cu Extract din Green Coffee si Efectele Sale

Despre Dieta cu Extract din Green Coffee si Efectele Sale

Dieta cu Green Coffee te ajuta sa slabesti si in lipsa unui regim alimentar strict sau exercitii fizice, aproximativ zece kilograme in 22 de zile.

Totusi, pentru a obtine rezultate cat mai bune, se recomanda urmarea unei diete echilibrate si exercitii usoare. Pentru ca produsul este complet natural si nu contine aditivi, acesta poate fi folosit in siguranta pentru perioade mai lungi de timp, fara riscul aparitiei efectelor adverse. Mai multe informatii despre suplimentele cu Green Coffee puteti gasi pe forumurile din Romania.

Intr-o emisiune recenta a dr Oz,  extractul de Green Coffee – un supliment creat din boabe neprajite de cafea – a fost descris ca „arzator de grasimi care poate ajuta pe oricine sa slabeasca”.

Doctorul a testat efectele extractului pe 100 de voluntare. Jumatate dintre participantele la studiu administrau 400 mg de extract cu 30 de minute inainte de micul dejun, pranz si cina pentru doua saptamani, iar cealalta jumatate administra un placebo. Participantele erau rugate sa urmeze dietelor lor obisnuite, cat si sa pastreze un jurnal alimentar. Participantele care administrau extractul au pierdut in medie doua kilograme, in timp ce grupul placebo a slabit in medie un kilogram.

De atunci, dieta cu Green Coffee a devenit tot mai cunoscuta si mai utilizata. Este disponibila sub forma unor capsule de slabit si se pot gasi si pe piata suplimentelor alimentare din Romania.

Extractul contine cafeina, un stimulent asociat cu pierderea in greutate. Ajuta si la cresterea nivelurilor de acid clorogenic, un antioxidant polifenolic care este legat de promovarea pierderii in greutate prin reducerea absorbtiei de grasimi si glucoza, cat si reducerea nivelului de insulina pentru imbunatatirea functiilor metabolice.Green Coffee MAX contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.green coffee.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*