Google Cum se ia Green Coffee 800 mg si pentru ce - Cafea Verde de Slabire - Informatii, Pret, Pareri si Recomandari Dr Oz - Cafea Verde de Slabire – Informatii, Pret, Pareri si Recomandari Dr Oz

Cafeaua Verde ajuta la Slabire Dr Oz

Cum se ia Green Coffee 800 mg si pentru ce

By on noiembrie 7, 2013
cum-se-ia-green-coffee-800-mg-si-pentru-ce

Green Coffee 800 mg se administreaza sub forma capsulelor; unul dintre avantajele sale fiind acela ca ele contin mult mai putina cafeina decat o ceasca de cafea obisnuita. Cei care urmeaza dieta trebuie sa administreze capsule de 800 mg de doua ori pe zi, adica aproximativ doua capsule. Capsulele cu green coffee 800 mg nu au efecte adverse pentru ca ele contin doar ingrediente naturale. Tot din acest motiv ele pot fi administrate pe perioade mai lungi de timp.

Dupa cum sugereaza si numele suplimentului, ingredientul principal il consta cafeaua verde, boabele verzi de cafea sunt boabe simple de cafea, insa neprajite. Prajirea boabelor de cafea distrug un compus natural care se gaseste in boabe, compus numit acid clorogenic. Cercetatorii sunt de parere ca acest acid functioneaza ca metoda de pierdere in greutate prin prevenirea eliberarii de glucoza din ficat in circulatia sangvina a individului. Pentru ca nu mai este capabil sa foloseasca glucoza noua, corpul este nevoit sa o foloseasca pe cea stocata in depozitele de grasime. Pe langa faptul ca actioneaza ca agent de slabire, acidul clorogenic ajuta si la accelerarea metabolismului, scade tensiunea si ajuta la mentinerea unei presiuni sanatoase.

Green Coffee 800 mg poate fi folosit de persoanele care doresc sa slabeasca.

Cafeaua verde are efecte benefice in pierderea in greutate, insa are si multe alte avantaje in alte conditii de sanatate.

De exemplu, extractul de cafea verde ajuta persoanelor cu tensiune ridicata. Acidul clorogenic din cafeaua verde scade tensiunea ridicata, atat cea sistolica, cat si cea diastolica, fapt dovedit in urma studiilor clinice.

Green Coffee 800 Mg contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.green coffee.ro

Share Button

Cele mai recente cautari:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *